Hefkwartier – stand van zaken

Geplaatst op 03-05-2018

Fase C Eengezinswoningen 


Deze fase bestaat uit 18 drielaagse herenhuizen en 4 terraswoningen. De woningen hebben een woonoppervlakte van circa 117 tot 135 m2. De herenhuizen hebben standaard drie slaapkamers, een grote (vrij indeelbare) zolder en een tuin. De tweelaagse terraswoningen beschikken over drie slaapkamers, een ruime inpandige berging en een groot dakterras. Fase C zal naar verwachting in week 20 online in verkoop gaan. Vanaf dat moment staat alle verkoopdocumentatie zoals de digitale brochure, de prijslijst en verkooptekeningen online op de website. Wij zullen dan ook een meet & greet organiseren op de locatie zodat u goed de sfeer kunt proeven en u al uw vragen kunt stellen aan de makelaars van TW3, en de contactpersonen van de aannemer Dura Vermeer en AM. Begin mei zullen wij u hierover verder informeren!

Fase V Appartementen

Fase V bestaat uit 7 maisonnettes, 2 stadswoningen met tuin, 27 appartementen en 3 penthouses. De maisonnettes, penthouses en het merendeel van de appartementen hebben een panoramisch uitzicht op de stad en de Maas. De woningen hebben een woonoppervlak van 78 tot 192 m2. U kunt in fase V kiezen uit drie-, vier- of vijfkamerappartementen. De stadswoningen beschikken over een tuin en twee slaapkamers.

De planning voor de start verkoop van de appartementen in fase V is rond de zomer, eind 2e kwartaal of begin 3e kwartaal. 

Bouw fase B feestelijk gestart!
Op 18 april jl. hebben wij samen met de kopers en wethouder Simons gevierd dat de bouw van de 38 woningen in fase B is gestart. Het was een geslaagde happening waarbij de eerste ‘officiele’ paal in het project werd geslagen in tropische temperaturen.


De kinderen van fase B mochten een tekening van hun droomhuis aanleveren bij de gemeente Rotterdam en daar is een mooi bouwhekdoek van gemaakt.


Facebook en website
Via onze Facebookpagina en website houden we u graag op de hoogte van de ontwikkelingen en de bouw van Hefkwartier. Volg ons via Facebook of de website.

  • Hefkwartier – stand van zaken

“Hefkwartier, een wijk met charme”

Contactgegevens Hefkwartier

TW3 Strategie Marketing Makelaardij bv
Makelaar

TW3 Strategie Marketing Makelaardij bv