Eengezinswoningen Fase B uitverkocht!

Geplaatst op 18-04-2018

Eengezinswoningen Fase B uitverkocht! 

Na een vliegende start verkoop in juli van dit jaar van de 38 eengezinswoningen in fase B zijn wij verheugd nu te kunnen melden dat alle woningen zijn verkocht! Wij feliciteren alle kopers en wensen hen alvast veel plezier in het voortraject. Mocht je in deze fase helaas geen woning toegewezen hebben gekregen dan hebben wij goed nieuws. Ondertussen zijn wij alweer druk bezig met de voorbereidingen voor fase C, 22 eengezinswoningen in dezelfde woningtypologieën als in fase A en fase B. Dit zijn voornamelijk robuuste en ‘stoere’ drielaagse woningen met oppervlakten van ca. 116 m2 tot 135 m2 en een viertal zgn. terraswoningen Nagenoeg alle woningen, uiteraard de terraswoningen uitgezonderd, beschikken over een achtertuin met berging. Als alles volgens planning verloopt zullen we fase C in het eerste kwartaal van 2018 in verkoop brengen. Schrijf u hier in als belangstellende voor fase C. Houd onze website en de nieuwsbrieven goed in de gaten! Interieurimpressie 3-laagse woning 

Fase A zijn de eerste woningen in Hefkwartier welke ondertussen alweer even zijn opgeleverd (Nassaustraat en Tapstraat). Deze woningen geven een mooi beeld van de uitstraling en de kwaliteit welke het gehele project gaat krijgen. Hierbij een impressie van de reeds opgeleverde fase; fase AStand van zaken appartementen

Zoals wij in een eerdere nieuwsbrief meldden hebben wij op verzoek van onder andere de welstandscommissie* en de afdeling Stedenbouw van de gemeente Rotterdam een aantal aanpassingen aan het ontwerp van het gebouw moeten doorvoeren. Dit heeft wat voeten in de aarde maar wij komen steeds dichter bij een ontwerp dat straks niet alleen de goedkeuring van welstand heeft maar ook een ontwerp dat nog beter past op deze bijzondere Rotterdamse locatie. Het gaat helaas niet lukken om de eerste appartementen nog dit jaar in verkoop te brengen en wij kunnen ook nog geen concrete prognose afgeven. Zodra er meer nieuws is zullen wij je vanzelfsprekend direct informeren.

* De welstandscommissie (ook: Welstand) is een commissie die bestaat uit onafhankelijke deskundigen. Zij toetsen in opdracht van de gemeente of de bouwplannen voldoen aan de eisen van de welstandsnota Rotterdam, met andere woorden: is het ontwerp van toegevoegde waarde voor de stad en voldoet het aan de minimale kwaliteitseisen van Rotterdam? 

Facebook en website
Via onze Facebookpagina en website houden we u graag op de hoogte van de ontwikkelingen en de bouw van Hefkwartier. Volg ons via Facebook ofwww.hefkwartier.nl.

  • Eengezinswoningen Fase B uitverkocht!

“Hefkwartier, een wijk met charme”

Contactgegevens Hefkwartier

TW3 Strategie Marketing Makelaardij bv
Makelaar

TW3 Strategie Marketing Makelaardij bv