Start verkoop Hefkwartier fase W - Dinsdag 26 mei a.s.

Geplaatst op 27-05-2020

Binnenkort start de verkoop van 47 appartementen in het tweede appartementengebouw aan de Nassaukade. Er zijn verschillende woningtypes waarbij de grootte varieert van circa 50 tot ruim 140 m2. Dus volop keuze en variatie. Voor elke woning is er een berging en het merendeel van de woningen zijn voorzien van een eigen parkeerplaats onder het gebouw. Verder worden alle woningen voorzien van luxe sanitair en tegelwerk en tevens een complete LEICHT keuken met Siemens inbouwapparatuur.

impressie
Tweekamer appartement type S

Dinsdag 26 mei aanstaande (online) start verkoop
Momenteel werken we aan de laatste verkoopvoorbereidingen zodat we op dinsdag 26 mei a.s. (in de loop van de dag) de definitieve verkoopdocumentatie online beschikbaar kunnen stellen. Vanaf dat moment is het mogelijk om u in te schrijven voor één of meerdere bouwnummers.

impressie
Penthouse type W

Graag geven wij u alvast meer uitleg over de start verkoop & verkoopprocedure.

Verkoopprocedure

Vanaf dinsdag 26 mei a.s. is de digitale brochure, de prijslijst en alle overige relevante informatie online beschikbaar op de website www.hefkwartier.nl
Hiervoor krijgt u automatisch een email toegestuurd.
U kunt zich inschrijven voor een specifieke appartement/bouwnummer van uw voorkeur. Dit gaat middels een online inschrijfformulier. Hiervoor krijgt u automatisch een email toegestuurd.
Online inschrijven kan tot en met maandag 8 juni a.s. 12:00 uur. We zullen de appartementen toewijzen op basis van voorkeuren (indien nodig kan het zijn dat er geloot gaat worden).
Na toewijzing worden de toegewezen kandidaten uitgenodigd voor een verkoopgesprek bij een de makelaar. Hierbij worden de maatregelen van het RIVM in acht genomen. Een online verkoopgesprek behoort ook tot de mogelijkheden.
Na het verkoopgesprek krijgen kandidaten een optie. Hierna volgt de beslissing tot aankoop van de woning. Aankoop is mogelijk onder de ontbindende voorwaarden van financiering.
Indien kandidaten afzien van aankoop, volgt een afspraak met een reserve kandidaat.
Het is dus niet mogelijk om nu al een optie te nemen op één van de appartementen. Deze worden verstrekt na inschrijving.

Meer informatie? Wilt u op voorhand al meer informatie over de verkoop van uw huidige woning, de waarde van uw woning of uw financiële situatie? Neem contact op met onze makelaar, zij staan u graag te woord met advies en informatie.

Wij kijken er naar uit om het totale woningaanbod binnen Hefkwartier fase W aan u te kunnen presenteren!

  • Start verkoop Hefkwartier fase W - Dinsdag 26 mei a.s.

“Hefkwartier, een wijk met charme”

Contactgegevens Hefkwartier

TW3 Strategie Marketing Makelaardij bv
Makelaar

TW3 Strategie Marketing Makelaardij bv