Op zoek naar een stadswoning of appartement midden in de stad?

Geplaatst op 01-08-2019

Na de verkoop van de eerste drie succesvolle fases is de verkoop gestart van de stadswoningen, appartementen en penthouses in fase V.

Appartementen
De appartementen in Hefkwartier hebben misschien wel het mooiste uitzicht van Rotterdam! Geen dag is saai met iedere dag een prachtig panorama over de stad, het water en de skyline van Rotterdam! (D)ROOM WITH A VIEW!

En zijn nog enkele twee-, drie- en vierkamerappartementen beschikbaar. De appartementen variëren van 89 tot 132 m2 en hebben allen een ruim terras. Bekijk het aanbod op de website.

Wonen in hefkwartier met een gezin
In Hefkwartier wonen veel gezinnen. De eerdere fases bestaan namelijk voornamelijk uit eengezinswoningen. Ook wordt er voor de kinderen een speelplek aangelegd. Bent u ook op zoek naar een ruimere woning voor uw (toekomstige) gezin maar niet van plan om de stad te verlaten? Dan is een stadswoning in Hefkwartier wellicht dé ideale oplossing. De stadswoningen zijn er in vier varianten van 100 t/m 136 m2 woonoppervlak met twee, drie of zelfs vier slaapkamers én één of twee terrassen.

Impressie Hefkwartier fase V

Ook bouwnummer 1 (Type C) is een prettige woning voor een kleiner gezin. Deze woning is gelegen op de begane grond, heeft twee slaapkamers en een comfortabele stadstuin van circa 40m2 met een aparte buitenberging!

  Bekijk hier het digitale magazine!  


Penthouses
De penthouses zijn inmiddels uitverkocht maar goed nieuws voor de penthousezoekers! In de volgende fase (Fase W) komen ook drie spectaculaire penthouses. Heeft u interesse? Stuur dan een email naar info@tw3.nl en wij houden u op de hoogte.

Centraler kunt u niet wonen
Hefkwartier is een stukje stad in de stad. Maar dan ook echt midden in de stad. De Willemsbrug en de Erasmusbrug zijn de verbindingswegen naar het centrum waar u met boot, fiets of auto binnen een HEFkwartiertje bent.

Impressie Hefkwartier fase V

Vragen?
Als u nog vragen heeft dan kunt u uiteraard contact opnemen met TW3 Makelaars.

  • Op zoek naar een stadswoning of appartement midden in de stad?

“Hefkwartier, een wijk met charme”

Contactgegevens Hefkwartier

TW3 Strategie Marketing Makelaardij bv
Makelaar

TW3 Strategie Marketing Makelaardij bv