Nu in verkoop | Appartementen Hefkwartier Fase V

Geplaatst op 19-03-2019

Het is zover, de verkoop van de woningen in Hefkwartier fase V in Rotterdam is gestart! Vanaf dit moment is het mogelijk om in te schrijven voor één of meerdere woningen van uw voorkeur. Klik hier om uw belangstelling te tonen en u in the schrijven.

De inschrijftermijn eindigt vrijdag 29 maart aanstaande om 17:00 uur. Hierna vindt de toewijzing plaats, op basis van voorkeuren. Als er een woning aan u wordt toegewezen, dan neemt de makelaar uiterlijk woensdag 3 april aanstaande contact met u op om een verkoopgesprek in te plannen. Helaas is het aanbod per woningtype beperkt. Het zou dus kunnen zijn dat u onverhoopt geen woning toegewezen krijgt. U wordt dan voor de reservelijst genoteerd en wordt hierover via een digitale nieuwsbrief geïnformeerd.

Brochure Hefkwartier fase V
Stelt u zich eens voor. 's Morgens opstaan en het eerste wat u ziet is de skyline van Rotterdam. De Maas, de bruggen, de iconische torens. Het is uw dagelijkse uitzicht als u woont in Hefkwartier. Nieuw stukje stad op een van de oudste plekken van Rotterdam. Fase V bestaat uit 6 stadswoningen met terras, 29 twee-, drie- en vierkamerappartementen, 1 studio en 3 penthouses variërend van circa 60 tot 188 m2.

Hefkwartier, Veel Rotterdamser kunt u niet wonen! Lees alles over Hefkwartier fase V in de digitale brochure.

Verkoopdocumentatie
De verkoopdocumentatie en de prijslijst vind u hier terug.

Meet & Greet - Donderdag 21 maart 2019
Heeft u na uw bezoek aan de woonbeurs of na het doornemen van de online verkoopdocumentatie nog vragen? Breng dan een bezoek aan de Meet & Greet! Op donderdag 21 maart aanstaande tussen 16:00 en 18.00 uur bent u van harte welkom op de bouwlocatie aan de Nassaukade in Rotterdam. Het projectteam van Hefkwartier is hier aanwezig om u alles te vertellen over het project, de bouw en mogelijkheden van de woningen. Uiteraard is ook de makelaar aanwezig om uw vragen te beantwoorden.

We ontmoeten u graag bij de Meet & Greet.

Vragen?
Indien u vragen heeft dan kunt u contact opnemen met TW3 Makelaars in Rotterdam.

  • Nu in verkoop | Appartementen Hefkwartier Fase V

“Hefkwartier, een wijk met charme”

Contactgegevens Hefkwartier

TW3 Strategie Marketing Makelaardij bv
Makelaar

TW3 Strategie Marketing Makelaardij bv