Nieuwsbrief 21 februari 2019 - (D)room with a view! Start verkoop Hefkwartier fase V 16 maart 2019!

Geplaatst op 28-02-2019

Hefkwartier in Rotterdam krijgt steeds meer vorm. En met fase V is die vorm ook nog eens heel bijzonder. Wie er ooit van droomde om wakker te worden met de skyline van Rotterdam als uitzicht moet er snel bij zijn. Dat is straks het beeld vanuit bijna alle 39 woningen in die fase. (D)room with a view!

Ooit was de plek van het huidige Hefkwartier een echte arbeiderswijk in Rotterdam. Veel van de bewoners werkten ook in de wijk: bij bierbrouwerij Oranjeboom, nog altijd naamgever van meerdere straten in Hefkwartier. De eerste drie deelplannen laten al goed zien welke kwaliteit Hefkwartier te bieden heeft: een wijk voor iedereen. Starter, single, gezin, samenwonend, jong of ietsje ouder: het woningaanbod is gevarieerd.

De sfeer van de Maas
Ook al ondergaat de oude stadswijk een metamorfose, de sfeer van toen hangt er nog altijd. Een sfeer die vooral wordt bepaald door de nabijheid van de Maas. Diezelfde Maas die straks het dagelijks panorama is voor de bewoners van de meeste woningen. Eenzelfde inspirerend uitzicht is er over de stad. Die trouwens vlakbij is: op de kaart van Rotterdam is Hefkwartier het denkbeeldige middelpunt, het echte centrum van de stad. Via de Erasmusbrug en de Willemsbrug zijn de noorderburen snel te bereiken. En de Stadionweg is weer de efficiënte ontsluiting naar de A16, richting de A20 en A15.

Impressie Hefkwartier fase C

Appartementen, stadswoningen, penthouses en studio
De 39 woningen in deze fase zijn verdeeld over 29 appartementen met twee, drie en vier kamers, 6 stadswoningen met terras, 3 penthouses en 1 studio. De woonoppervlakten lopen uiteen van 60 m2 tot een wel heel riante 188 m2 en buitenruimtes van circa 6 m2 tot ruim 40 m2. Het is er niet alleen comfortabel wonen, maar ook duurzaam. Alle woningen zijn energiezuinig uitgevoerd.

Impressie Hefkwartier fase C

De verkoop van fase V start op zaterdag 16 maart 2019 om 12.00 uur. Op dat moment ontvangt u van ons een e-mail met een link naar uw persoonlijke pagina op de website van Hefkwartier. Hier staat de inschrijfprocedure omschreven en kunt u zich definitief inschrijven. U kunt zich online inschrijven tot vrijdag 29 maart 17.00 uur.

Tijdens de Woonbeurs Rotterdam op 16 en 17 maart a.s. zijn de makelaars aanwezig om uw vragen te beantwoorden maar kan het - door de verwachte drukte - voorkomen dat wij niet iedereen te woord kunnen staan. Daarom organiseren wij op donderdag 21 maart van 16.00 - 18.00 uur een Meet & Greet op de bouwlocatie aan de Nassaukade te Rotterdam. Meer informatie op hefkwartier.nl of neem contact op met de makelaars van TW3 op 010 - 300 71 17 of info@tw3.nl.

  • Nieuwsbrief 21 februari 2019 - (D)room with a view! Start verkoop Hefkwartier fase V 16 maart 2019!

“Hefkwartier, een wijk met charme”

Contactgegevens Hefkwartier

TW3 Strategie Marketing Makelaardij bv
Makelaar

TW3 Strategie Marketing Makelaardij bv