Alles binnen een HEFkwartiertje bereikbaar

Rotterdam heeft straks een nieuw centrum. Want met de realisatie van het Hefkwartier is er geen enkele andere plek in de stad te vinden die zó centraal ligt. Alles wat Rotterdam bijzonder of aantrekkelijk maakt, is binnen een HEFkwartiertje van uw nieuwe woning te vinden. Met de auto, met het openbaar vervoer, met de fiets of met de watertaxi!

De winkels van de Koopgoot. De kramen van de Markthal. Lekker eten in de Fenixloodsen. De finish van de Marathon Rotterdam. Het groen van het Zuiderpark. De exposities in de Kunsthal. De spanning in De Kuip. Het Centraal Station. Kijkt u zelf maar op de kaart van Rotterdam: 15 minuten of minder, en u bent waar u zijn wilt.

De ideale bereikbaarheid van het Hefkwartier

De bereikbaarheid van het Hefkwartier is ideaal. Vanuit noordelijke richting heeft u met de Willemsbrug en de Erasmusbrug twee snelle autoverbindingen naar de zuidoever. Komt u vanaf de A16 of de A15, dan liggen er gunstige uitvalswegen richting Hefkwartier. Openbaar vervoer is er met de metro (lijnen D en E) en diverse buslijnen. En ook met de trein kunt u alle kanten uit.Hefkwartier Rotterdam “Veel Rotterdamser kunt u niet wonen”

“Hefkwartier, een wijk met charme”

Contactgegevens Hefkwartier

TW3 Strategie Marketing Makelaardij bv
Makelaar

TW3 Strategie Marketing Makelaardij bv