Het Hefkwartier. Nieuwbouw huizen centraal in Rotterdam

Veel Rotterdamser kunt u niet wonen. Want het Hefkwartier is een stukje stad met historie. Een wijk met charme. De geschiedenis van deze plek gaat zo'n twee eeuwen terug. Toen: een wijk voor arbeiders. Echt Rotterdam! Mensen die meestal nauw bij de haven betrokken waren. Of bij de bierbrouwerij in de wijk, die van Oranjeboom. Die was met 200 brouwers zelfs de grootste van het land. En nu: een wijk die een nieuwe toekomst krijgt. Straks telt het Hefkwartier circa 100 nieuwbouw eengezinswoningen en 200 appartementen.

Het Hefkwartier is voor iedereen!

Het wordt een wijk voor iedereen. Jong en oud. Singles, samenwoners, gezinnen en aanstaande gezinnen. In een paar fasen krijgt het project vorm. De eengezinswoningen in fase A, B en C zijn verkocht, in aanbouw of al bewoond. Elk deelplan verschilt weer van het vorige. Fase V bestaat uit 39 appartementen aan de Nassaustraat, Nassaukade, Tapstraat. 'A room with a view': een appartement met inspirerend uitzicht over de Maas! Fase V is nu in verkoop!

Belangstelling in nieuwbouw Hefkwartier?

De verkoop van de appartementen in Fase V is gestart. Maak kennis met dit mooie plan! Schrijf u nu in en we houden u op de hoogte.

Hefkwartier Rotterdam “Veel Rotterdamser kunt u niet wonen”
  • Artist impressie Hefkwartier
  • Artist impressie Hefkwartier
  • Artist impressie Hefkwartier
  • Artist impressie Hefkwartier

Rotterdam ligt aan uw voeten

En ook in Hefkwartier heeft u alle gemakken van Rotterdam bij de hand. Toeval of niet: het Hefkwartier ligt precies in het midden van Rotterdam. Anders gezegd, u bent overal dichtbij. Met de auto, het openbaar vervoer of de fiets. Elke hotspot van de stad is binnen een HEFkwartiertje bereikbaar. Ook wonen in een nieuw stukje Rotterdam dat nog oud aanvoelt?

FacebookTwitterLinkedInEmailWhatsapp

“Hefkwartier, een wijk met charme”

Contactgegevens Hefkwartier

TW3 Strategie Marketing Makelaardij bv
Makelaar

TW3 Strategie Marketing Makelaardij bv