Het Hefkwartier. Authentiek wonen met het comfort van 2017

Veel Rotterdamser kun je niet wonen. Want het Hefkwartier is een stukje stad met historie. Een wijk met charme. Een buurt met ballen. De geschiedenis van het Hefkwartier gaat zo'n twee eeuwen terug. Toen: een wijk voor arbeiders. Echte Rotterdammers. Mensen die meestal nauw bij de haven betrokken waren. Of bij de bierbrouwerij in de wijk, die van Oranjeboom. Die was met 200 brouwers zelfs de grootste van het land. En nu: een wijk die een nieuwe toekomst krijgt. Straks telt het Hefkwartier 98 eengezinswoningen en 201 appartementen.

Het Hefkwartier is voor iedereen

Het wordt een wijk voor iedereen. Jong en oud. Singles, samenwoners, gezinnen en aanstaande gezinnen. In een paar fasen krijgt het project vorm. Fase I is al afgerond. Elk deelplan verschilt weer van het vorige. Graag een eengezinswoning met tuin of terras? Of liever 'a room with a view': een appartement met inspirerend uitzicht over de Maas?

Bekijk de boltour

Rotterdam ligt aan uw voeten

En ook in het Hefkwartier heeft u alle gemakken van Rotterdam bij de hand. Toeval of niet: het Hefkwartier ligt precies in het midden van Rotterdam. Anders gezegd, u bent overal dichtbij. Met de auto, het openbaar vervoer of de fiets. Elke hotspot van de stad is binnen een HEFkwartiertje bereikbaar. Ook wonen in een nieuw stukje Rotterdam dat nog oud aanvoelt?

Gebiedskaart Villa Eikelenburgh
HEF_kaartje
 
Ik heb belangstelling  Ik heb belangstelling

TW3 Strategie Marketing Makelaardij bv
Veerhaven  4
3016 CJ  ROTTERDAM
0103007117
info@tw3.nl

TW3 Strategie Marketing Makelaardij bv
Ligging van het project